Новости Листа

Официјална Autodesk летна менторска програма

Искористете го летниот попуст и совладајте ги софтверски апликации AutoCAD, 3DS Max & V-ray и Photoshop.

Adobe менторска програма за графички дизајн

Искористете го летниот попуст од 25% и бидете подготвени да се изразите креативно.

ЗАВРШНА ИЗЛОЖБА „Умни Глави – Топ Дизајни“

На 1 јуни 2018 година, со почеток од 20:00 часот во КИЦ, студентите од Семос Академија за графички и веб дизајн ќе ги претстават своите решенија и проекти.

Стипендии за Cisco летна IT школа

Обуки за Cisco Мрежен Инженер. Можност овие обуки да ги следите по повластени цени и да добиете една од стипендиите.

Стипендии за Microsoft летна IT школа

Обуки за Web Developer, Server Administrator и Data Analyst. Можност овие обуки да ги следите по повластени цени и да добиете една од стипендиите.

Летна менторска програма за фотографија

Искористете го летниот попуст од 25% и бидете подготвени за патувања и авантури.

Летна менторска програма за MERN full stack develo

Станете fullstack developer и учествувајте во развивање на скалабилни автоматизирани системи во областа на blockchain, FinTech, InsurTech, човечки ресурси, Healthcare, образование….

Летна школа во Детскиот Едукативен Центар

На 18-ти Јуни започнува летната школа. Слободните денови пред годишните одмори нека ги исполнат со нови креативни знаења и вештини.

Бесплатни обуки за напредни ИТ вештини за невработ

Проект организиран како дел од активните мерки на Агенција за вработување на Р.Македонија во соработка со Семос Едукација како спроведувач на обуките.

DASA DevOps Fundamentals

DASA DevOps Fundamentals е почетна точка за подобрени работни текови и побрзо користење со суштинско разбирање на основните концепти на DevOps од страна на кое било лице вклучено во Agile и/или DevOps тим. Наменет е за индивидуалци вклучени во ИТ развој, ИТ операции или ИТ менаџмент на услуги.

Семос Едукација во ОХРИД

Од Ноември започна да работи и Центарот на Семос Едукација во Охрид.

ЛЕТНИ МЕНТОРСКИ ПРОГРАМИ

Семос Едукација и оваа година во соработка со неколку компании креира 6 различни менторски програми за обучување во најбараните ИТ и креативни области.

Microsoft и Семос Едукација - нова online платформ

Дознајте од најдобрите професори на Microsoft во светот и водечки експерти во индустријата преку предавања и презентации и градење на знаење и експертиза со интерактивни лаборатории и проценки.