Microsoft

Microsoft сертификација

Одлични вести за сите Microsoft професионалци!

Семос Едукација ви овозможува да полагате официјални Microsoft испити со попуст од 1200 денари. Искористете ја оваа можност и сертифицирајте се во првиот Microsoft партнер во Македонија.

Уште добри вести – доколку сте заинтересирани за Microsoft обука – вашиот Microsoft испит ќе може да го полагате целосно бесплатно!

Повеќе информации за нашите официјални Microsoft oбуки прочитајте тука.

Семос Едукација, Microsoft Solutions Partner for Training Services, официјално ги исполни барањата поставени од Microsoft за демонстрирање и потврдување на техничките способности во Microsoft Cloud Partner Program (MCPP). Ова достигнување е доказ за нашата посветеност да испорачаме врвни решенија за обука кои се усогласени со стандардите на Microsoft.

Како резултат на тоа, наградени сме во 3 Cloud области за нашата експертиза за испорака на обука:

  • Solutions Partner for Infrastructure (Azure)
  • Solutions Partner for Data & AI (Azure)
  • Solutions Partner for Digital & App Innovation (Azure)


Нашето партнерство со Microsoft и нашата техничка експертиза значи дека можеме да Ви понудиме иновативни решенија кои ќе го трансформираат Вашиот бизнис и ќе Ви помогнат да ги постигнете Вашите цели.

Добијте сертификат кој е Job role базиран и е доказ дека сте во тек со современите технички вештини и барањата кои таа позиција ги наметнува.
Со следење на сертификациската патека и обуката која е job role базирана, ќе добиете фокус и релевантна практична содржина за вашата позиција.

Нивоа на Job Role базирана сертификација

Microsoft нуди сертификациски патеки за многу технички позиции. Секоја од овие сертификации се состои од неколку испити со крајна цел да се добие сертификат. Microsoft сертификатите се организирани во три нивоа: Fundamentals, Associate и Expert.

Fundamentals
Почнете со градење на основите и дознајте повеќе за можностите кои ги имате на вашата работна позиција и што е она што може да имплементирате. 

Associate
Продлабочете го вашето професионално знаење за секојдневниот бизнис и адаптирајте ги своите вештини кон предизвиците на вашето работно место.

Expert
Сертифицирајте го своето Expertско знаење и водете ги вашите тимови оптимално со цел да го загарантирате успехот на вашата компанија.