Вработени и предавачи

Вработени и предавачи

Компјутерската обука ја одржуваат високо образовани, стручни предавачи, со повеќе годишно искуство во оваа дејност. Предавачите континуирано се обучуваат во школите на најпознатите светски софтверски компании, како што се Microsoft, VMWare, EC-Council, Cisco, Oracle, Java, ISTQB, Autodesk, Adobe....

Валентина Тасева
Managing Director
Ирена Ивановска
Head of IT Training Department
Дијана Василевска
Head of MS Office, Adobe, Autodesk, Programming, Project Management and DASA DevOps Training Departments
м-р Ангелина Канчевска
Head of Design Academy & Adobe Training Departments
Наташа Ристеска Тодоровска
Head of Children`s Education Center & EC-Council Training Department
Цеко Тодоровски
Head of Cisco, Oracle, Java, Android Training Departments
Мирослав Клампфер
Head of Autodesk Training Department, Autodesk Certified Instructor, Adobe Certified Instructor
м-р Анче Јованоска
HR Manager & Head of the Career Center
Благица Блажеска
MS Office Certified Trainer, Web content manager
Бобан Крстев
MS Office Certified Trainer, Adobe Certified Instructor
Гоце Аргиров
Microsoft Certified Trainer
Дејан Вакански
Microsoft Certified Trainer
Биљана Качаниклиќ
Marketing Executive
Марија Михајловска
Marketing Executive
Мирјана Маленкова
Accounting & Finance
Роза Каранфилова
Accounting & Finance
Симона Ристевска
Administration Assistant, Test Center Administrator
Дејан Кумпаниоски
Test Center Administrator
Александар Василевски
Adobe Certified Instructor

Оддел

Академија за графички дизајн, Adobe официјални курсеви
Александар Гелевски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Александар Пешевски
Предавач

Оддел

Академија за веб дизајн
Александар Талев
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Александра Радеска
Предавач

Оддел

MS Office курсеви
Александра Филипоска
Adobe Certified Instructor

Оддел

Академија за графички дизајн, Adobe официјални курсеви
д-р Ангелина Поповска
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
м-р Андреја Јарчевски
Предавач

Оддел

Академија за графички и веб дизајн
Билјана Барукчиева
Oracle Certified Trainer

Оддел

Oracle официјални курсеви
Бојан Гавровски
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање, Академија за веб дизајн, JavaScript Aкадемија
м-р Борис Ристовски
Предавач

Оддел

Академија за веб дизајн
Борис Танасковски
Oracle Certified Trainer

Оддел

Oracle официјални курсеви
Василија Узунова
Oracle Certified Trainer

Оддел

Java официјални курсеви, Курсеви за програмирање
Веле Павловски
Microsoft Certified Trainer & ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви
Горан Јаниќијевиќ
Cisco Certified Trainer

Оддел

Cisco официјални курсеви
Горјан Поповски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Даниел Јосковски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
м-р Даниела Спасева
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Димитар Атанасов
Предавач

Оддел

Академија за графички и веб дизајн, Курсеви за програмирање, JavaScript Aкадемија
Драган Краљевски
VMware Certified Instructor

Оддел

VMware официјални курсеви
Драган Митевски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Елена Ѓорѓиевска
Adobe Certified Instructor

Оддел

Академија за графички и веб дизајн
Жаклина Чагороска
Предавач

Оддел

MS Office курсеви
Зоран Ристески
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
м-р Зоран Стефановски
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Иван Василевски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Ивана Спиридоновска
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Иво Богојевски
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви
Игор Трајковски
Certified Cisco Systems Instructor

Оддел

Cisco официјални курсеви
Јане Џумеркоски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Јовица Божиновски
Предавач

Оддел

Курсеви за веб 360
Јулијана Хочевар
Microsoft Certified Trainer & ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви
Крсте Москов
Android Trainer

Оддел

Андроид курсеви
м-р Ленче Наумовска
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Мане Пиперески
Certified EC-Council Instructor

Оддел

EC-Council официјални курсеви
Марио Петковски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар, Курсеви за програмирање, Академија за веб дизајн, JavaScript Aкадемија
м-р Мартин Ташкоски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Мартин Џонов
Microsoft Certified Trainer & ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви
Милана Петковски
Предавач

Оддел

Академија за графички дизајн
Мичо Душков
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви, MS Office курсеви
Невен Ѓорески
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Никола Николовски
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Нита Хаџихамза
Adobe Certified Instructor

Оддел

Adobe официјални курсеви, Академија за графички дизајн
Раде Костадиновски
Предавач

Оддел

Детски Едукативен Центар
Сања Велчевска
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Сања Силјановска
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање
Сања Ташковска
Предавач

Оддел

Курсеви за програмирање, Детски Едукативен Центар
Сашо Котески
Microsoft Certified Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви
Сашо Младеновски
Adobe Certified Instructor

Оддел

Детски Едукативен Центар, Adobe официјални курсеви
Славе Ѓорѓевски
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви
Томе Томовски
Microsoft Certified Trainer & ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви
Трајче Стојанов
Autodesk Certified Instructor

Оддел

Autodesk официјални курсеви, MS Office курсеви
Фисник Доко
Microsoft Certified Trainer & ISTQB Trainer

Оддел

Microsoft официјални курсеви, ISTQB официјални курсеви