Новости Листа

It’s official!

Аплицирањето за есенскиот циклус студии на Семос Академиите е отворено.

14 Академии | 14 модерни професии | 50+ сертифицирани предавачи

 • Рана уплата 15% попуст до 26-ти август
 • 12 рати
 • 50+ талент партнери компании за пракса и вработување
 • Кариерно планирање и подготвка за влез на пазарот на труд
 • Бесплатен фриленс курс
 • Светски признаен сертификат
 • Работа на реални проекти

Почеток 26-ти септември  
#БидиОригинален #БидиОфицијален

Официјална ISTQB Академија за Automation Software Tester

Професија: Certified Software Tester

Број на часови: 200

Закажи повик

JavaScript Академија акредитирана од МОН

Професија: JavaScript Developer

Број на часови: 225

Закажи повик

Академија за UX дизајн акредитирана од МОН

Професија: UX Designer

Број на часови: 161

Закажи повик

Официјална Unity Академија за Game Development

Професија: Certified Game Developer

Број на часови: 210

Закажи повик

Официјална Unity Академија за Виртуелна реалност ( VR)

Професија: Certified VR Developer

Број на часови: 180

Закажи повик

Официјална Autodesk Академија за внатрешен дизајн

Професија: Certified Interior Designer

Број на часови: 210

Закажи повик

Официјална Autodesk Академија за продукт дизајн

Професија: Certified Product Designer

Број на часови: 210

Закажи повик

НОВО

Официјална Академија за визуелни ефекти

Професија: Certified Visual Effects Artist 

Број на часови: 200

Закажи повик

Официјална CertNexus Академија за вештачка интелигенција

Професија: Certified Artificial Intelligence Practitioner

Број на часови: 180

Закажи повик

Официјална SimpliLearn Академија за Дигитален маркетинг

Професија: Digital Marketing Specialist

Број на часови: 180

Закажи повик

HR Академија акредитирана од МОН

Професија: HR Manager

Број на часови: 180

Закажи повик

Семос Академија за графички дизајн акредитирана од МОН

Едногодишна стручна програма

Професија: Graphic Designer

Број на часови: 255

Закажи повик

Семос Академија за веб дизајн

Едногодишна стручна програма

Професија: Web Designer

Број на часови: 255

Закажи повик

Зошто Семос Академија?

 • Рана уплата од 15% на сите Академии до 26-ти август
 • Најдолги и најтемелни програми
 • Официјални програми според најпрестижните светски IT брендови
 • Менторство од докажани експерти во областа
 • Максимум пракса-минимум теорија
 • Работа на реални проекти за реални клиенти-компании
 • Членство во Кариерен центар

Компаниите ги препознаваат студентите од Семос Академиите

Каде те гледаме по завршувањето на Семос Академијата?

Кариерниот центар на Семос Едукација ќе те поддржи во процесот за апликација за пракса или вработување во компании соработници и талент партнери со кои заедно ќе работиш на реални проекти.

50+ Талент партнери на Семос Академии

Талент партнери на Семос Академии

Tвојот труд, страст и упорност се пресудни за твојот успех, а ние сме тука да ти споделиме знаење како таа генијалност да ја преточиш во светска кариера.

Каде се сега нашите студенти?

По завршувањето на Академиите, нашите студенти го живеат својот професионален сон и го применуваат стекнатото знаење како практиканти или вработени во бројни успешни домашни и странски компании..

Прочитајте ги нивните успешни приказни.

#БидиОригинален #БидиОфицијален

🎓Our way is the Academy way!