Новости Листа

☀ Овој летен распуст...

Задолжителна детска опрема:

• Пераи, гума, душек за на плажа

• Карти, фризби,топка за забава и релаксација

• Летни IT курсеви за продуктивна рекреација

🍉Летни попусти

⭐За посета на два курса - 25% попуст

⭐За редовни слушатели - 15% попуст

⭐За нови слушатели – донеси другар и добијте 10% попуст

Пакети:

Поединечни курсеви:

Лица за контакт:

Кристина: 071 262 728

Елена: 075 289 722

* Курсевите се наменети за деца на возраст од 7-17 години

* Часовите ќе се одвиваат преку online настава