Новости Листа

Mega Class Beginner to Pro

Што е она што ти треба за да:

 • бидеш уште подобар студент?
 • имаш добар старт во твојата кариера?
 • работиш во добра компанија?
 • добиеш унапредување и повисока плата?
 • започнеш со менување на кариера?
 • водиш сопствен бизнис?
 • станеш фриленсер?

ВИСТИНСКИТЕ ВЕШТИНИ.

 • Графички дизајн
 • Архитектура
 • Индустриски дизајн
 • Front-end програмирање

Oдбери пакет од кратки курсеви со кои ќе совладаш сет од вештини кои ти требаат за да ги оствариш твоите кариерни цели.

Со аплицирање на еден од пакетите, ќе добиеш:

- Бесплатен курс за фриленсинг, а истиот чини 9.000 мкд

- Вредносен ваучер од 3.000 мкд за слушање на следен курс

- Бесплатни испити за стекнување светски признаен сертификат

Mega ClassКурсевиДобиј бесплатно

Graphic Design Mega Class
Времетраење: 111 часови
Почеток: 26.05.2022

Цена: 37.500 мкд
*Прва рата: 11.250 мкд

АПЛИЦИРАЈ

Adobe Photoshop CC
Adobe Illustrator CC 
Adobe InDesign CC

Курс за фриленсинг

3.000 мкд ваучер за посета на следен курс

Испит за Adobe Certified Professional (ACP) сертификација 

Architecture Mega Class
Времетраење: 141 час
Почеток: 25.05.2022 

Цена: 46.500 мкд
*Прва рата: 13.950 мкд

АПЛИЦИРАЈ

AutoCAD 2D
3DS Max & V-ray
Revit Architecture

Курс за фриленсинг

3.000 мкд ваучер за посета на следен курс

Испити за Autodesk User Certification

JavaScript Front-End Mega Class
Времетраење: 111 часови
Почеток: 25.05.2022 

Цена: 49.500 мкд
*Прва рата: 14.850 мкд

АПЛИЦИРАЈ

HTML 5 & CSS 3 
HTML5 APIs & JavaScript 
React.js

Курс за фриленсинг

3.000 мкд ваучер за посета на следен курс

Industrial Design Mega Class
Времетраење: 141 час
Почеток: 25.05.2022

Цена: 46.500 мкд
*Прва рата: 13.950 мкд

АПЛИЦИРАЈ

AutoCAD 2D
Fusion 360 
Inventor

Курс за фриленсинг 

3.000 мкд ваучер за посета на следен курс

Испити за Autodesk User Certification

Начин на плаќање:
Можност за плаќање до 12 рати со кредитни картички на Стопанска банка АД Скопје
без камата или со договор на 6 рати* заверен на нотар.

Контакт информации:
Катерина 075 310 910

Рок на аплицирање и уплата: 19.05.2022 

АПЛИЦИРАЈ