Новости Листа

Бесплатен HR Вебинар

"Адаптирање на обликот на работа кон Covid и PostCovid ситуацијата"

Ајде да зборуваме на најктуелната HR тема.

📅 Датум: 21 Aприл 2021

🕛 Почеток: 18:00 часот

⏳ Време траење 1 час и 10 минути

Агенда:

1. Што ги мотивира вработените за време на Ковид-19?

2. Дискусија и отворени прашања

3. Kусо запознавање со HR Academy

4. Дискусија и отворени прашања

5. 3 топ трендовски облици на вработување“

6. Дискусија и отворени прашања

Со Вас ќе бидат врвни професионалци од обласната на човечки ресурси кои имаат долгогодишно искуство и кои со години се предавачи на Академијата за Човечки ресурси на Clear View BTC:

  • Билјана Чкламовска Legal/HR/Compliance Manager - Новоматик Групација
  • Ана Салтирова Давидовски HR Manager/ NLP Trainer & Coach/Trainer for Soft Skills/Author - Авто-Мото Сојуз на Македонија

Овој бесплатен вебинар е во организација на HR Академијата на Clear View BTC и Семос Едукација

Резервирајте го своето место и бидете во тек со најактуелните HR дискуси тука.