Новости Листа

ONLINE IT КУРСЕВИ ЗА ДЕЦА И ТИНЕЈЏЕРИ

Кодирање и компјутерско размислување | IT Основи | Графички дизајн | Веб дизајн | Компјутерска анимација | Програмирање | Unity Game Development

Почеток: 6ти март

АПЛИЦИРАЈ

  • 10% фамилијарен попуст
  • 15% попуст за редовни слушатели
  • 20% попуст за 2 или повеќе курсеви

Единствено во Детскиот Едукативен центар во Семос Едукација секое дете добива индивидуален пристап според неговото предзнање и се насочува каде да го надгради својот талент.

Овие попусти се однесуваат само за редовните мартовски уписи.
Курсевите се наменети за деца на возраст од 5-16 години.
Часовите ќе се одвиваат преку online настава.

Лице за контакт

Елена Столевска
Раководител на Детски Едукативен Центар
+389 75 289 722, секој работен ден 9:00-17:00