EC-Council официјални курсеви
EC-Council Accredited Training Center

Скопје
Аплицирај
Број на пакети
5

EC-Council официјални курсеви

Влезете во Светот на ИТ Безбедноста

Во светот на IT сигурноста како една организација која постави нов и светски признат стандард за пенетрациски тестирања на IT системи, ја претставуваме International Council of E-Commerce Consultants (EC-Council). Како сопственик и девелопер на светски познатите курсеви CEH, CHFI, ECSA/LPT нејзината репутација како и сертификација е најбрзорастечка во IT индустријата што го потврдува нејзиното присуството во повеќе од 60 земји во целиот свет за помалку од 8 години .

Официјалните EC-Council курсеви содржат цел опсег на вештини и знаење потребно за градење и менаџирање на компјутерски мрежи со информациско комуникациска сигурност како и ефективно користење на различни ресурси со цел постигнување на одлична функционалност. Содржината на курсевите не се врзува за еден производител на хардвер или софтвер со што на слушателите им ја презентира целата слика на областите во IT индустријата.

Семос Едукација има квалитетен менаџмент систем, кој што прави анкети после секоја завршена обука. Секако, добро сме информирани за сите промоции и специјални услови кои можеме да ви ги понудиме и со тоа да Ви овозможиме дополнителна содржина на курсот или едноставно да Ви понудиме подобри можности.

CEH сертификација

ИспитНаслов на курсотЧасовиЦена
312-50 CEH: Certified Ethical Hacker - v11
40
1 250 еур

ECSA/LPT сертификација

ИспитНаслов на курсотЧасовиЦена
412-79 EC-Council Certified Security Analyst/LPT
40
1 250 еур

ECIH сертификација

ИспитНаслов на курсотЧасовиЦена
212-89  EC-Council Certified Incident Handler
16
750 еур

CHFI сертификација

ИспитНаслов на курсотЧасовиЦена
312-49 Computer Hacking Forensic Investigator
40
1 250 еур

CND сертификација

ИспитНаслов на курсотЧасовиЦена
312-38 Certified Network Defender v2
40
1 000 еур

CSCU сертификација

ИспитНаслов на курсотЧасовиЦена
112-12 Certified Secure Computer User
16
133 еур

Лице за контакт

Ирена Ивановска
Раководител на EC-Council Training Department
+389 70 246 146, секој работен ден 9:00-17:00

International Council of
E-Commerce Consultants
(EC-Council)

Нејзините сертификати се признати низ цел свет како и од US Government National Security Agency (NSA) и Committee on National Security Systems (CNSS).

Помеѓу индивидуалците кои поседуваат EC-Council сертификати се наоѓаат и вработени во најпрестижните светски организации како US Army, FBI, Microsoft, IBM, United Nations, Cisco и многу други.

Акредитиран Тренинг Центар

Семос Едукација е Акредитиран Тренинг Центар на EC-Council со што ви нуди официјални EC-Council курсеви и можност за полагање на EC-Council испитите.

Сертификации

Бидете и вие дел од елитата на EC-Council, станете Certified Ethical Hacker (CEH), Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI) и Licensed Penetration Tester (LPT).

  • Обука во Семос Едукација - EC-Council Accredited Training Center
  • Инструктори со сертификат Certified EC-Council Instructor
  • Оригинални EC-Council книги
  • Оригинален светски признат EC-Council сертификат во електронска форма
  • Бесплатен консалтинг со нашите инструктори

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура