Windows 10
Modern Desktop

Скопје
Аплицирај
Број на пакети
1

Windows 10

Оваа сертификација е наменета за лицата кои се стремат кон улогата Microsoft 365 Modern Desktop Administrator и кои ќе учествуваат во следните задачи: инсталирање, конфигурирање, заштита и одржување на Windows 10, управување и заштита на модерни десктоп компјутери и уреди во големи организации.

Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate

Стекнувањето на Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate сертификатот ви овозможува да се квалификувате за позицијата техничар за поддршка на оперативниот систем Windows 10.

ИспитКурсЧасовиЦена
MD-100

MD-100: Windows 10

40
535 еур
MD-101

MD-101: Managing Modern Desktops

40

535 еур

Лице за контакт

Ирена Ивановска
Раководител на Microsoft Official Training Department
+389 70 246 146, секој работен ден 9:00-17:00

Сертификат: Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate

Овој сертификат содржи два официјални курсеви на Microsoft и два испити: " MD-100: Windows 10" and "MD-101: Managing Modern Desktops" и води до новиот Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator сертификат.

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура