Андроид курсеви

Скопје
Аплицирај
Број на пакети
1

Андроид курсеви

Време е да станете Android програмер. Посетете ги курсевите организирани од Семос Едукација, станете Андроид програмер и вратете ја вашата инвестија за помалку од 3 месеци. 
Врвните предавачи ќе Ве воведат во светот на Јава, како основна алатка за развој на апликации, ќе Ве запознаат со основите на бази на податоци со користње на SQL програмскиот јазик; ќе Ве научат како да ги претворите своите идеи во Андроид апликација и како да заработите од вашата идеја.

Лице за контакт

Сања Гавриловска
Раководител на Android Training Department
+389 75 22 68 75, секој работен ден 9:00-17:00
  • Секој слушател работи самостојно на свој компјутер
  • Бесплатни прирачници за секој курс
  • За секој слушател кој успешно ќе го заврши курсот следи диплома

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура

Соработка

За фирми нудиме извонредни услови за соработка...