Adobe Animate

Скопје
Аплицирај
Почеток на курсот
24 Јун 2024
Број на часови
30
Цена на курсот
8.200 МКД

Опис на курсот

Децата на овој курс ќе се запознаат со основите на Adobe Animate кој како софтвер нé запознава со основните концепти на интерактивниот веб дизајн, но може да се користи за изработка на различни 2Д анимации, игрички и сл. Воедно ќе бидете запознаени и со јазикот на Animate, наречен ActionScript.
Курсот се изведува преку предавања, вежби и практична работа.


Содржина на курсот

 • Вовед
 • Запознавање со Animate
 • Вовед во цртањето. Користење на палетата
 • Симболи и користење на библиотеката
 • Работа со текст
 • Палета за анимирање
 • Анимирање
 • Користење филтри и мешани ефекти
 • Компоненти
 • Импортирање елемти во Animate
 • Работа со звук
 • Работа со видео
 • Тестирање и експортирање на Animate анимации
 • Користење на сите научени техники

Лице за контакт

Елена Петковска
Специјалист за продажба во Детски Едукативен Центар
+389 75 289 722, вторник - сабота 9:00-17:00

Лице за контакт

Кристина Кузманоска
Менаџер на детски едукативен центар
+389 71 262 728, вторник - сабота 9:00-17:00

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основни познавања на работа со компјутери и Windows.

 • Бесплатни прирачници за секој курс
 • Диплома за завршен курс

Попуст

 • 15% попуст на пакет курсеви
 • Доколку слушателот посетувал било кој од нашите курсеви, за секој нареден курс добива 10% попуст од основната цена.

Начин на плаќање

 • Во готово или со уплатница
 • Дебитна и кредитна картичка
 • 3 рати без камата со кредитна картичка на Стопанска банка
 • На фактура