AutoCAD 2D + ACU Exam
Autodesk Авторизиран Тренинг

Скопје
Аплицирај
Почеток на курсот
Број на часови
40
Цена на курсот
15.500 МКД

За кого е наменет курсот

Курсот е наменет за архитекти, градежни и машински инженери, геодети и други лица кои се занимаваат со проектирање, мерење и внатрешен дизајн.


Содржина на курсот

 • Преглед на AutoCAD околината
 • Креирање на едноставни цртежи
 • Манипулација со објектите
 • Организација на цртежот и команди за анализа на цртежот
 • Модификација на објектите
 • Работа со Layout-и
 • Текстуални објекти во цртежот
 • Котирање
 • Шрафирање на објекти
 • Работа со содржини кои се повеќекратно употребливи
 • Дополнителни команди за цртање на објекти
 • Печатење на цртежите
 • Креирање на Template цртежи

 • Обука во Autodesk Авторизиран Тренинг Центар
 • Работа на лиценциран Autodesk софтвер
 • Обука спроведена од страна на Autodesk Certified Instructor
 • Литература во најновата верзија со вежби за секој курс
 • Сертификат за посета на курс издаден од Autodesk

Kонтакт

Оддел за продажба
+389 75 310 910; +389 2 3130 900

Лице за контакт

Мирослав Клампфер
Раководител на Autodesk Training Department
+389 70 358 369, секој работен ден 9:00-17:00

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основно познавање на работа со компјутери и Windows.

Материјал за курсот

 • Официјална литература на Autodesk - Autodesk Official Training Courseware на англиски јазик и ЦД со вежбите.
 • По завршување на курсот секој слушател добива Autodesk Certificate of Completion.

Сертификат: Autodesk Certified User

Јаките дизајнерски софтверски вештини секогаш се одлично средство за напредок  во академските и професионалните области. Учењето на врвните дизајнерски софтвери од Autodesk заедно со Autodesk User Certification им дава можност на сите студенти да имаат огромна предност во образованието или кариерата.

Попуст

Наведените попустите не се комбинираат и истите се поддршка кон младите, невработените лица, како и кон лојалните слушатели.

 • 10 % за посета на прв курс – ученик, студент, невработено лице
 • 10 % за посета на втор курс – секој слушател
 • 15 % за посета трет и повеќе курсеви – секој слушател

Начин на плаќање

 • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
 • Уплата на рати со кредитни картички
 • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
 • Уплата на фактура