Андреј Петров – Веб дизајнер

Андреј Петров – Веб дизајнер

Како се одлучи да ја отпочнеш твојата кариерна патека во областа на веб дизајн?

Здраво, јас сум Андреј Петров, студент на Академијата за веб дизајн во Семос Едукација. За оваа област покажував интерес уште во средношколските денови, а изминатава година решив и официјално да го изучам преку одличната програма на Семос Едукација која ги опфаќа сите аспекти од веб дизајнот.

Како завршниот проект ти помогна во остварување на твојата цел и отпочнување на твојата кариера во областа на веб дизајн?

Завршниот проект пред сè ми помогна да ги усовршам дизајнерските методи но и во насока на подигање на креативноста на повисоко ниво.

Што би им препорачал на оние кои сѐ уште се двоумат дали да ја отпочнат својата кариера во оваа област?

Не губете време во двоумење дали и кога да започнете со изучување на веб дизајнот. Со Академијата за веб дизајн на Семос Едукација ви се отвораат многу нови врати во оваа област, искористете го сопствениот потенцијал во комбинација со знаењето од Академијата и креирајте модерни веб страни.