Новости Листа

Отворен ден за Python back-end web developer

30-ти јуни | 17:30

Отворен ден за Јava Developer by Oracle

29-ти јуни | 17:30

Најголем попуст од 20% за уплата до 30 јуни

Семос Академијата за графички и веб дизајн

Семос Академии септември 2022/23

Аплицирањето за есенскиот циклус студии на Семос Академиите е отворено.

Отворен ден - 3D Artist

23 јуни | 18:00 | Локација: Семос Едукација

IT академијата за средношколци доделува

Целосна стипендија во вредност од 730 €

Семос Едукација доделува

80 СТИПЕНДИИ за најбараните IT професии

Летни ИТ курсеви за деца и тинејџери

И овој летен распуст нови попусти

Активни огласи во Семос едукација

Sales Specialist, Training Assistant

Mega Class Beginner to Pro

Oдбери пакет од кратки курсеви со кои ќе совладаш сет од вештини кои ти требаат за да ги оствариш твоите кариерни цели.

Why Be our next MCT (Microsoft Certified Trainer)?

Let’s share knowledge together!

5 причини зошто да го користите AutoCAD

Оригиналниот софтвер за компјутерско проектирање на кој сите му веруваат

Курс за фриленсинг

Почеток на курсот: 20.07.2022

НОВО во детски

Детскиот едукативен центар на Семос Едукација, ги здружи силите со нови пријатели - соработници со кои делиме иста цел - едукација на најмладите:

Биди наш Талент Партнер

Ја креиравме прогамата за Талент Партнери која ќе им помогне компаниите да добијат високо квалификуван кадар и на слушателите ќе им овозможи поддршка во нивниот професионален развој.

Активни огласи во Семос едукација

Директор на Семос Академии

BI & Data Analytics Консалтинг

Вашите податоци имаат да ви кажат вредна приказна. Дозволете ни да ви помогнеме да ја откриете таа приказна.

Промотивна бесплатна препорака на слушатели

Се соочувате со недостаток на вработени? Кариерниот Центар на Семос Едукација може да Ви помогне.