Новости Листа

Отворен ден во академија за графички и веб дизајн

#GraphicDesigner|#WebDesigner|#Career|#Portfolio|#Adobe 

Академијата за графички и веб дизајн организира втор отворен ден за сите заинтересирани лица кои сакаат да се запознаат со едногодишните стручни студии за Графички дизајнер и Веб дизајнер.

Настанот ќе се одржи на 16 август (четврток) во просториите на Семос Едукација, во период од 12:00 до 17:00 часот.

Содржина на настани:

  • Промоција на портфолиото на Академијата која работи од 2006 година.
  • Презентација на стручните едногодишни програми за Графички дизајн и Веб дизајн и уписот во новата академска 2018/19 година.
  • Учество на кратки работилници и бесплатни предавања од професори.
  • Отворена дискусија со наши претходни студенти, кои ја изградиле својата кариера како Графички и Веб дизајнери.
  • Презентација на тековни проекти на нашите студенти во Академијата.
  • Запознајте ги нашите соработници од бизнис заедницата кои се потенцијални работодавци на студентите од Академијата.

Нашите студенти ќе бидат Ваши домаќини!

Пријавете се на следниот линк

Повеќе информации: (+389) 2 3130 900; (+389) 2 3255 262; (+389) 71 223 993

Angelina.Kanchevska@semos.com.mk