Новости Листа

Официјална Autodesk летна менторска програма
со Montimpex Design

За само 2 месеци стекнете вештини од областа на архитектурата, внатрешниот дизајн и заработувајте низ светот како дизајнер на ентериер користејќи ги најпопуларните софтверски апликации AutoCAD, 3DS Max & V-ray и Photoshop.


СПЕЦИЈАЛНА ЛЕТНА ЦЕНА: 27.000,00 денари

Можност на плаќање на рати со Visa или Master кредитни картички од било која банка. Посебна можност за плаќање на максимум 10 рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка АД Скопје. пријава


Од идеја преку фотореалистични визуелизации до изработка на техничка документација, совладајте ги техниките на една од најкреативните професии на светот. Размислувајте надвор од рамките.
Во текот на менторската програма ќе имате можност да работите на реални проекти под менторство на претставник од студиото за внатрешен дизајн Montimpex Design кој со Вас ќе сподели искуство од секојдневните работни обврски и ќе Ви овозможи да работите во реална работна околина.

  • Можност за пракса или вработување во студиото за внатрешен дизајн Montimpex Design,
  • Autodesk сертифицирани тренери со долгогодишно искуство во архитектура и внатрешен дизајн
  • Влез во кариерниот центар при Семос Едукација, за понатамошна препорака за пракса и вработување.
  • Ќе научите да проектирате
  • Ќе научите да изработувате фотореалистични визуелизации
  • Официјална литература
  • Официјални сертификати

Официјална Autodesk летна менторска програма – Почеток 28 јуни
Вкупен број на часови: 90
Датум на пријавување и уплата: 20 јуни.


Пријавете се за  Летна официјална менторска програма за внатрешен дизајн со Montimpex Design на следниот линк  пријава


Повеќе информации: 02/31 30 900 или 070/358 369


За компанијата Montimpex Design:

Montimpex Design е водечко студио за внатрешен дизајн со извонреден внатрешен дизајн и 3D визуелизација во Македонија. Имаме неколку години искуство и успех во создавање ентериери и екстерирери за станбени, комерцијални и културни објекти. Започнавме како мал креативен тим кој веруваше во можноста да се остварат замислите и куќите од соништата на луѓето.