Новости Листа

Adobe менторска програма за графички дизајн
со маркетинг агенцијата Division

Со новата менторска програма за графички дизајн, почнете да размислувате креативно, стекнете вештини за дизајнирање на илустрации, манипулација на фотографии, и бидете подготвени за најбараните професии во областа на графичкиот дизајн.


Искористете го летниот попуст од 25% и бидете подготвени да се изразите креативно. пријава


Дизајнирањето е динамична работа која бара истражување, посветеност, придржување кон рокови, одлични визуелни и технички вештини, како и комуникациски и организациски вештини. За таа цел, ја развивме менторската програма за графички дизајн која ќе Ви помогне да ги научите сите фази во процесот на дизанирање, како и техниките на работа во софтверите Adobe Photoshop и Adobe Illustrator. Додека, практичниот дел кој опфаќа развој на идеја и визуелно претставување на елементи, ќе го совладате преку реален проект кој ќе го работите со ментор.

Ќе бидете подготвени да:

 • визуелно организирате информации за даден проект
 • користите алатки за развој на идеја
 • развиете Ваше креативно решение за дадена тема
 • полагате испит за стекнување меѓународно признаени сертификати за Adobe Photoshop и Illustrator

Во текот на менторската програма ќе имате можност да работите на реални проекти под менторство на претставници од маркетинг агенцијата Division кои со Вас ќе споделат искуство од секојдневните работни обврски и ќе Ви овозможат да работите во реална работна околина.

Модули

 • Дизајн процес
 • Adobe Photoshop + ACA испит
 • Adobe Illustrator + ACA испит
 • можност за пракса во маркетинг агенцијата Division,
 • стекнување со титулите Adobe Certified Associate in Photoshop CC & Illustrator CC,
 • Развој на проект со илустрации и манипулаци на фотографии заедно со менторите,
 • знаење и искуство од прва рака со искусни графички дизајнери (ментори и професори),
 • влез во кариерниот центар при Семос Едукација, за понатамошна препорака за пракса и вработување,
 • збогатено портфолио со сопствени графички решенија.

Adobe менторска програма за графички дизајн – Почеток 18 јуни
Вкупен број на часови: 90
Датум на пријавување и уплата: 15 јуни.


СПЕЦИЈАЛНА ЛЕТНА ЦЕНА: 23.700,00 денари

Можност на плаќање на рати со Visa или Master кредитни картички од било која банка. Посебна можност за плаќање на максимум 10 рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка АД Скопје.


Пријавете се за Adobe менторската програма за графички дизајн на следниот линк  пријава


Повеќе информации: 02/31 30 900 или 071/223 993


За компанијата Division:

Division е „full service„ маркетинг агенција која е формирана во 2001 година.

Позади себе има реализирано голем број успешни маркетинг интегрирани кампањи кои се од особено значење за клиентите.

Нашиот тим, кој е составен од голем број професионалци е целосно посветен на постигнување на целите на клиентите, преку градење на маркетинг стратегии, како и комуникациски платформи за интегрирани маркетинг кампањи.

Division на своите клиенти им нуди широк спектар на услуги, како развивање на маркетинг стратегија, развивање на бренд, АТЛ и БТЛ кампањи, како и online кампањи (социјални медиуми), медија закуп, ПР услуги, продукција.