Новости Листа

Стипендии за Cisco летна IT школа

  • 1 целоснa стипендиja од 1640 €
  • 5 делумни стипендии од 640 €

Како најбрзо, најлесно и наједноставно до вработување и голема плата?

Обуката во Cisco летната IT школа - менторска програма е интензивна и се одвива забрзано во 2 месеци. Искористете ја оваа шанса која се нуди само еднаш во годината за добивање на нови знаења и титули. По вработувањето оваа инвестиција ќе ја вратите во рок 1 месец.

Како да аплицирате?

ЧЕКОР 1: Пријавување

Сите кандидати кои ќе аплицираат учествуваат во тестирањето за целосна или делумна стипендија.
Аплицирајте на следниот линк пријава

ЧЕКОР 2: Бесплатно тестирање на 8 јуни

Кандидатот со најмногу поени ќе освои 100% - 1640 € стипендија, додека останатите кандидати според  ранг листата ќе добијат делумни  стипендии во износ од 640 €.

Предност ќе имаат кандидати кои се невработени, студенти или средношколци.

ЧЕКОР 3: Следете обука

Cisco мрежен инженер со работа на реален проект под менторство на компанијата EURO BPO. По завршување на обуката и реалниот проект најдобрите кандидати ќе добијат можност за пракса/вработување во менторската команија - EURO BPO.

CCNA – Cisco Certified Network Associate

ICND1 Interconnecting Cisco Network Devices part 1 v3.0
ICND2 Interconnecting Cisco Network Devices part 2 v3.0

Летна школа за Cisco мрежен инженер – Почеток 25 јуни


ВАШАТА ИДНА ПРОФЕСИЈА: Cisco Мрежен Инженер

Cisco Мрежен Инженер е профил кој ќе ги спреми кандидатите со вештини потребни за инсталација, конфигурирање, мониторирање, барање и решавање на проблеми во една мала до средно голема компјутерска мрежа. Од инженерите се повеќе се очекува надградување на знаењето и применување на новите производи и сервиси, со кои се зголемува стабилноста, брзината и сигурноста во една мрежа.  Преку лабораториски вежби и работата на реален проект ќе се извежбаат сите технологии и протоколи како што се VLANs, STP, OSPF, EIGRP, Etherchannel, ACL, NAT, IPv6. По завршување на обуката ќе поседувате практични знаења за дизајн, имплементација и одржување на средни и големи мрежни системи. 

Тестирање 8 јуни - пријава

  • Официјални курсеви со вклучена официјална Cisco литература, лабови и сертификати
  • Понуда, услови и цени кои важат само еднаш годишно
  • Тренери со долгогодишно предавачко и практично искуство
  • Можност за пракса или вработување

Повеќе информации: 02/31 30 900 или 078/44 17 52 


За компанијата Еуро БПО:

Еуро БПО е Британска аутсорсинг компанија со седиште во Лондон и канцеларии во Скопје Македонија. Како аутсорсинг компанија, Еуро БПО ги поврзува Британските компании од различни индустрии како телекомуникации, софтферско инжинерство, маркетинг агенции, агенции за регрутирање и др. со професионалци од различни области во Македонија, како софтвер девелопери, маркетери, регрутери, лингвисти, економисти и сл. Компанијата моментално има преку 50 вработени, број кој се зголемува секој ден.