Новости Листа

Летна школа во Детскиот Едукативен Центар

На 18-ти Јуни започнува летната школа.

Слободните денови пред годишните одмори нека ги исполнат со нови креативни знаења и вештини.

Одберете една од нашите програми на следниот линк или контактирајте не за да ви помогнеме во изборот.


Лице за контакт

Наташа Ристеска Тодоровска
Раководител на Детски Едукативен Центар
+389 71 262 728