Oracle WebLogic Server 12c
Oracle Certified Professional


Аплицирај
Број на пакети
1

OCP Oracle WebLogic Server 12c

Oracle WebLogic Server 12c: Administration I обуката ќе ве научи како да инсталирате и конфигурирате Oracle WebLogic Server 12c. На администраторите ќе им даде преглед на основните концепти и архитектура на WebLogic Server.

По завршувањето на овој курс ќе можете да го подобрите перформансот и скалабилноста на апликациите и сервисите на вашата организација со помош на #1 application server. Ќе ја поедноставите имплементацијата и значајно ќе го подобрите времето потребно производот да стигне на пазарот.

Обуката за Oracle WebLogic Server 12c: Administration II е продолжение на Oracle WebLogic Server 12c: Administration I. Ќе научите како да извршите важни административни задачи преку користење на најдобрите практики кои ви овозможуваат најдобро да ги оптимизирате вашите WebLogic апликациите.

OCP for Oracle WebLogic Server 12c сертификација

ИспитКурсЧасовиЦена
1Z0-133 Oracle WebLogic Server 12c: Administration I
40
1 970 EUR
1Z0-134 Oracle WebLogic Server 12c: Administration II
40
1 970 EUR

Лице за контакт

Цеко Тодоровски
Раководител на Oracle Official Training Department
+389 78 441 752, секој работен ден 9:00-17:00

Сертификат: OCP Oracle WebLogic Server 12c

Чекор 1. Положи го испитот 1Z0-133

Чекор 2. Положи го испитот 1Z0-134

  • Строго дефинирани официјални курикулуми креирани од тимот на Oracle University
  • Оригинални книги
  • Оригинален светски признаен сертификат
  • Бесплатен консалтинг од нашите тренери
  • Можност да се посетува истиот курс