Oracle Solaris 11
Oracle Certified Professional


Аплицирај
Број на пакети
1

OCP Oracle Solaris 11 System Administration

Обуката за Oracle Solaris 11 System Administration го покрива комплетниот обем на воведни задачи за систем администрација на Oracle Solaris 11.3 OS.  Истата покрива теми од инсталација на оперативниот систем до негово менаџирање и troubleshooting.  

Обуката Oracle Solaris 11 System Administration е дизајнирана да помогне во развој на знаењето кое ќе им биде потребно за успешно и ефикасно да ги извршуваат своите задачи на почетниците во систем администрацијата, како и на искусни систем администраторите кои не се запознаени со работа и менаџирање на Oracle Solaris 11 OS.

Развијте вештини и подобро разбирање за Oracle Solaris 11 систем администрација.  Новите подобрувања направени на оперативниот систем, ќе ви овозможат да ги имплементирате вашите ентерпрајс апликации на приватни, хибридни или јавни cloud солуции.

OCP for Oracle Solaris 11 сертификација

ИспитКурсЧасовиЦена
1Z0-821 Oracle Solaris 11 System Administration Ed 6
40
1 970 EUR
1Z0-822 Oracle Solaris 11 Advanced System Administration Ed 6
40
1 970 EUR

Лице за контакт

Цеко Тодоровски
Раководител на Oracle Official Training Department
+389 78 441 752, секој работен ден 9:00-17:00

Сертификат: OCP Oracle Solaris 11

Чекор 1. Положи го испитот 1Z0-821

Чекор 2. Слушај еден од наведените курсеви

Чекор 3. Положи го испитот 1Z0-822

  • Строго дефинирани официјални курикулуми креирани од тимот на Oracle University
  • Оригинални книги
  • Оригинален светски признаен сертификат
  • Бесплатен консалтинг од нашите тренери
  • Можност да се посетува истиот курс

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура