DBA and SQL 12c
Oracle Certified Professional


Аплицирај
Број на пакети
1

Oracle DBA and SQL 12c

Проширете ги и надоградете ги вашите Oracle вештини со новите Database и SQL курсеви. Новите курсеви се така дизајнирани да ви го дадат потребното знаење во областите кои ви се потребни. Сертифицирањето со новите курсеви ви ја отвора можноста за напредување во вашата работна средина и учење на нови и комплексни модули кои ќе ги оптимизираат вашите способности.

Oracle DBA and SQL 12c сертификација

Лице за контакт

Цеко Тодоровски
Раководител на Oracle Official Training Department
+389 78 441 752, секој работен ден 9:00-17:00

Сертификат: DBA and SQL 12c

Сертифицирањето со новите курсеви ви ја отвора можноста за напредување во вашата работна средина и учење на нови и комплексни модули кои ќе ги оптимизираат вашите способности.

  • Строго дефинирани официјални курикулуми креирани од тимот на Oracle University
  • Оригинални книги
  • Оригинален светски признаен сертификат
  • Бесплатен консалтинг од нашите тренери
  • Можност да се посетува истиот курс

Начин на плаќање

  • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
  • Уплата на рати со кредитни картички
  • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
  • Уплата на фактура