Организациско однесување 1
Организациско однесување во проектни организации


Аплицирај
Број на часови
16
Цена на курсот
250 ЕУР

За курсот

Тренингот за подобрување на soft management skills ќе ги подготви учесниците за успешно совладување на секојдневните операции како и колегијалната комуникацијата и комуникацијата и рапортирањето кон менаџментот.


Содржина на курсот

 • Организација и однесување во организацијата
 • Основни организациски целини
 • Тимско работење
 • Менаџмент со време

Лице за контакт

Дијана Василевска
Раководител на Project Management Training Department
+389 70 349 030, секој работен ден 9:00-17:00
 • Консултантот ќе подготви програма и материјали за учесниците.
 • Темите може да бидат надоградени согласно потребите на компанијата по направена детална анализа на побарувањата.

Материјал за курсот

 • Прирачник на англиски јазик,
 • Тетратка за забелешки,
 • Практични примери.

Начин на плаќање

 • Уплата во готово со уплатница или дебитни картички
 • Уплата на рати со кредитни картички
 • Уплата на рати без камата со кредитни картички на Стопанска Банка
 • Уплата на фактура