Напреден C++
Напреден C++
Аплицирај
Почеток на курсот
6 Апр 2019
Број на часови
30
Цена на курсот
6.800 МКД

Опис на курсот

Напреден C++ e продолжение на Основниот C++ и е наменет за ученици кои сакаат подлабоко да навлезат во овој програмски јазик. За да можат да присуствуваат на овој курс слушателите претходно мора да го посетуваат Основен C++ или да имаа предзнаење од содржината на истиот.


Содржина на курсот

 • Низи
 • Матрици
 • Датотеки
 • Функции и типови на функции
 • Објектно ориентирано програмирање (што е ООП, класи, објекти)
 • Класи, конструктор, функции и променливи
 • Наследување
 • Креирање на објекти од класи и примена
 • Вежби
 • Секое дете работи самостојно на свој компјутер
 • Бесплатни прирачници за секој курс
 • Диплома за завршен курс

Лице за контакт

Наташа Ристеска Тодоровска
Раководител на Детски Едукативен Центар
+389 71 262 728, секој работен ден 9:00-17:00

Потребни предзнаења за курсот

За посетителите на овој курс се подразбира дека имаат основни познавања од програмскиот јазик C++.

Овој курс е наменет за деца над 12 години

Попуст

 • Доколку слушателот посетувал било кој од нашите курсеви, за секој нареден курс добива 15% попуст од основната цена.
 • За уплата на два курса однапред се добива попуст од 20% попуст на целосната сума.

Начин на плаќање

 • Во готово или со уплатница
 • Дебитна и кредитна картичка
 • Рати без камата со кредитна картичка на Стопанска банка
 • На фактура